• Ērkšķogu un apelsīnu ievārījums. Īsta delikatese!

    Ievārījumi
    Laura Dumbere
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Garšas stiprinieks – var baudīt kā jebkuru citu ievārījumu vai kā piedevu sieram vai putna gaļai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m
    9 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē