- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem. Katru mīklas plāksni sagriež 4 daļās.
- Ar cepampapīru izklātā cepešpannā atstatu citu no citas (tādā attālumā, kā kārtotu cepšanai pīrādziņus) uzlej pa pustējkarotei eļļas, pustējkarotei medus un balzametiķa krēma.
- Pāri kārto pāris sīpolu gredzenus, pārkaisa sāli un piparus, pārliek dažus timiāna zariņus.
- Katrai kaudzītei pārklāj mīklas gabaliņu, maliņas viegli piespiežot. Viegli apziež ar eļļu.
- Cep apmēram 15–20 minūtes, līdz mīkla gatava un zeltaini brūna.
- Ņem nost no pannas un kārto pasniegšanai – apgrieztas otrādi. Bauda siltas.