1.Sagatavo mafinu pannu vai nelielus, līdzīga izmēra trauciņus, derēs arī mazas krūzītes- kopā 6 gab.
2. Bļodā ar koka karoti kārtīgi samaisa kazas sieru, krēmsieru, lociņus un piparus.
3. Katrā trauciņā ieklāj divas prošuto šķēles tā, lai pēc pildījuma ielikšanas ar galiem varētu pilnībā tos pārklāt un pildījums nekur nespiestos ārā.
4. Pilda siera pildījumu, sadalot katrā trauciņā vienādu porciju. Vajadzētu būt pilniem 6 trauciņiem.
5. Šķiņka galus pārklāj pāri pildījumam un nedaudz piespiež, mēģina sieru nosegt pilnībā.
6. Uzklāj pārtikas plēvi un atstāj vēsumā vismaz divas stundas (var ielikt uz pus h saldētavā, ja jāsteidzas). Vislabāk pagatavot iepriekšējā dienā.
7. Pirms cepšanas 1 h patur istabas temperatūrā. Uz biezās pannas uzlej nedaudz eļļas, ar sastiķēto, augšējo galu liek uz pannas un uz vidēji mazas liesmas cep 3 minūtes, tad tos apgriež, uzliek vāku un turpina cept vēl apmēram 3 minūtes, līdz šķiņķis ir zeltains un siers iekšpusē ir mīksts. Uzspiežot ar pirkstiem to var sajust.
8. Noliek malā nedaudz sastingt.
9. Pa to laiku platā traukā vai individuālās porcijās kārto salātu lapas, uz pusēm pārgrieztas (galiņi nogriezti), sālsūdenī novārītas (pupiņas pēc novārīšanas aplej ar aukstu ūdeni) un nosusinātas pupiņas.
10. Nelielā bļodiņā samaisa šalotes sīpolus, etiķi, medu, piparus un kuļot pakāpeniski iemaisa olīveļļu.
11. Pārlej mērci salātiem, pāri liek prošuto siera sainīti, pārber ar svaigi maltiem pipariem un pasniedz. Ja pie galda vairāk par 6 cilvēkiem, sainīšus ar lielu, asu nazi sagriež uz pusēm.