• Dzērveņu krēms vaniļas mērcē. Paaudzēs mantota recepte!

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    30. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Atšķirībā no citiem krēmiem šis nav salds, bet skābens. Un kombinācijā ar saldo vaniļas mērci – perfekti! Interesanta un neparasta garša. Recepte pieder mūsu kādreizējai žurnāla IEVA un Santa redaktorei Initai Silai, kura to mantojusi no savas mammas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 30m
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē