• Divi vienā – cepta zivs, pildīta ar kartupeļu biezeni.

    Zivju ēdieni
    Ilze Klapere
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepta pildīta zivs
    Foto: Ieva Andersone
    Krāsnī cepta pildīta zivs
    Lielisks ēdiens, pagatavojams pusstundā un paēst var divatā vai pat trijatā, jo zivs ir paliela un kopā ar biezeni šis ir ļoti sātīgi. Viegli pagatavojama, ļoti garšīga un droši var celt arī svētku pusdienu galdā!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2-3
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m
    3 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē