- Puravus sagriež ripiņās, sviestā cep mīkstus.
- Pārkaisa miltus, maisot apcep, pamazām pa daļām lej klāt pienu, nepārtraukti maisot, lai nerodas kunkuļi un mērce sabiezē.
- Iemaisa arī krējumu un sakapātus pētersīļus, pierīvē citrona miziņu.
- Mērci uzvāra, pievieno sāli, piparus, liek tajā un iemaisa spinātlapiņas. Maisa, lai spināti sašļūk, un mērci no uguns noņem.
- Kartupeļus nomizo, sālsūdenī vāra 5 minūtes, tad nokāš, padzesē un sagriež šķēlēs.
- Laša fileju sagriež nelielos gabaliņos, garneles notīra, vienmērīgi izkārto nepilna litra lielā cepamveidnē.
- Pārlej un nolīdzina pagatavoto mērci. Tai virsū zvīņveidīgi klāj kartupeļu šķēlītes, pārsmērē eļļu, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 40–50 minūtes, līdz kartupeļi sāk zeltoties.