- Desiņas nedaudz sadursta ar dakšiņu un no abām pusēm uz pannas sacep.
- Kamēr desiņas cepas, ķiplokus un pētersīļus sakapā un saberž piestā kopā ar ēdamkaroti olīveļļas un šķipsnu sāls. Kad desiņas gatavas, tās izņem no pannas.
- Pannu liek atpakaļ uz uguns un turpat, labumā, kas tajā sakrājies, liek pupiņas, kurām pievieno sāli un papriku.
- Maisot apcep, līdz pupiņas smuki apbrūnējušas. Gatavas pārziež ar sagrūstajiem ķiplokiem un pētersīļiem. Uz to brīdi gatavas būs arī desiņas!
- Katalāņi šo ēdienu bauda ar glāzi aukstas kavas, taču šeit brīnišķīgi iederas arī kausiņš alus, kāds malks sarkanvīna vai jebkurš dzēriens, kas iet pie sirds!