Tradicionālā itāļu pesto recepte iekļauj lielisko parmezāna sieru, aromātisku olīveļļu un izsmalcinātos ciedru riekstus – šo produktu savienība ir absolūti nevainojama, bet ikdienas maltītēm lieti noderēs demokrātiskais pesto. Izmēģini!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
5m
Pagatavošana
5m
Kopējais laiks
10m
Sastāvdaļas:
1 saišķītis svaiga bazilika (daudzums apmēram kā lielveikala podiņos)
160-200 ml neitrālas garšas augu eļļas
70 g blanšētu zemesriekstu vai Indijas riekstu
svaigi spiesta sula no puscitrona
ap 70 g Holandes, Tilzītes vai līdzīga siera (svarīgi, lai gana stingrs un var sarīvēt uz smalkās rīves)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!