• Cukīni un mocarellas rullīši

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    20. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cukīni un mocarellas rullīši
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cukīni un mocarellas rullīši
    Maigi siera gabaliņi, ietīti cukīni strēmelītēs un marinēti eļļā. Šī smukā un garšīgā uzkoda noderēs vasaras svētku galdā, kā arī ir uzglabājama ziemai. Izmēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Ar dārzeņu mizojamo nazīti cukīni sagriež garās, plānās šķēles.
    • Mini mocarellas bumbiņām nokāš šķidrumu, nosusina.
    • Katru bumbiņu aptin ar mocarellas šķēlīti un kārto tās burkā, pa starpām iekaisot nedaudz sāls, ieberot piparus un sinepju sēkliņas, liekot laurlapas un piparmētras lapiņas.
    • Visu pārlej ar olīveļļu, burku noslēdz un vismaz uz diennakti liek aukstumā.
    • Rullīšus var pasniegt kā labu uzkodu, labi der salātos.
    • Arī no tiem nokāstu eļļu var izmantot salātos.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē