- Cukīni sagriež šķēlēs, lielā pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep, pārkaisa sāli un piparus, no pannas noņem un liek cepamveidnē.
- Beciņas sagriež, sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
- Bekona šķēles sagriež gabaliņos, kopā ar sīpoliem un ķiplokiem pannā viegli apcep, tad pievieno sviestu, sagrieztās sēnes, sasmalcinātu timiānu un turpina apmaisot lēni cept, līdz sīpoli un sēnes ir mīkstas.
- Iemaisa miltus, arī tos apmaisot brīdi cep, tad pārlej kafijas krējumu vai vienādās daļās ar pienu sajauktu saldo krējumu, sāli un piparus.
- Karsē, līdz mērce sabiezē, tad pārlej cukīni šķēlēm.
- Sieru sarīvē, pārber mērcei, trauku liek krāsnī, 220 grādu temperatūrā cep, līdz siers izkūst un kļūst zeltains.
- Sacepumu var cept atsevišķās porciju veidnītēs vai vienā lielā kopējā.