- Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, baklažānu sagriež kubiņos, pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep mīkstus.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, pārlej buljonu, uzvāra, iemaisa kuskusu, rīvētu citrona miziņu, sulu, sāli un piparus.
- Noņem no uguns, pannai uzliek vāku. Tur 5 minūtes, tad iemaisa rupji sagrieztas spinātu lapiņas.
- Cūkas fileju sagriež biezās šķēlēs. Tās viegli saplacina, pārkaisa ar garšaugu maisījumu, papriku, sāli, pipariem.
- Lielā pannā sakarsētā eļļā gaļu apgrozot cep 1 minūti no katras puses, līdz izcepas cauri.
- Kuskusu sadala porcijās, virsū liek ceptās gaļas šķēles.