- Cūkas pavēderi klāj uz galda ar ādu apakšā. Ja tā ir ļoti plāna, tā arī atstāj, ja – diezgan bieza, to plakaniski pārgriež, atstājot maliņu nepārgrieztu.
- Atver kā grāmatu, izveidojot garu taisnstūri. Mīkstumu krustām šķērsām sagraiza. Pārkaisa sāli un piparus, ieberzē mīkstumā kopā ar saberztiem ķiplokiem.
- Pārkaisa svaigus sasmalcinātus vai kaltētus garšaugus, pārklāj ar spinātlapiņām, ja ir.
- Sākot no mīkstā gala bez ādas, taisnstūri satin ciešā ruletē un vairākās vietās pārsien ar aukliņu.
- Ruleti ieberzē ar sāli, pipariem un eļļu. Labāk to izdarīt iepriekšējā dienā un, ietītu plēvē, uzglabāt ledusskapī.
- Tad to ar ādu uz augšu un savienojuma malu uz leju liek ar eļļu izklātā cepamtraukā, pārkaisa garšaugus, liek krāsnī 200 grādu temperatūrā.
- Pēc 1 stundas temperatūru krāsnī pazemina uz 160 grādiem, cep vēl 1 stundu vai nedaudz ilgāk, līdz temperatūra cepeša vidū sasniedz 78 grādus, ja iespējams izmērīt. Izceptu uz 10–15 minūtēm pārklāj ar foliju, atpūtina, tad aukliņas noņem.