- Pagatavo citronu krēmu.
- Katliņā sakuļ olas ar cukuru, norīvētu citronu miziņu un izspiestu sulu. Iemaisa cieti un gabaliņos sagrieztu sviestu.
- Katliņu uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, lēni karsē, līdz maisījums sabiezē un uzmet burbuli.
- Noņem no uguns, iemaisa aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu, maisot to izšķīdina.
- Krēmu atdzesē, neļaujot tam sastingt.
- Biskvītam olu baltumus atdala no dzeltenumiem, saputo stingrās putās nepārputojot.
- Dzeltenumiem pievieno cukuru un vaniļas cukuru, saputo biezu un pufīgu.
- Piesijā un iemaisa miltus un trešdaļu putoto baltumu, izmaisa viendabīgu, tad liek klāt un vienmērīgi iecilā pārējo baltumu masu.
- Mīklu izklāj apmēram 30 × 25–27 cm kantainā veidnē uz cepampapīra, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep zeltainu, apmēram 15 minūtes.
- Izgāž no veidnes, noņem papīru, biskvītu viegli saritina un atdzesē.
- Saputo saldo krējumu un iemaisa atdzesētajā, vēl nesastingušajā krēmā.
- Biskvītu atritina, pārklāj ar krēmu un uzmanīgi saritina ruletē. Ietin cepampapīrā un uz dažām stundām vai uz nakti liek ledusskapī sastingt.
- Pārkaisītu ar pūdercukuru griež biezās šķēlēs.