5 makadamiju rieksti:
2 g ogļhidrātu, 1 g olbaltumvielu, 11 g tauku.
10 lazdu rieksti:
3 g ogļhidrātu, 2 g olbaltumvielu, 10 g tauku.
11 Indijas rieksti:
5 g ogļhidrātu, 3 g olbaltumvielu, 8 g tauku.
3 Brazīlijas rieksti:
1,8 g ogļhidrātu, 2,1 g olbaltumvielu, 9,9 g tauku.
4 valrieksti:
2 g ogļhidrātu, 2 g olbaltumvielu, 10 g tauku.
5 pekanrieksti:
2 g ogļhidrātu, 1 g olbaltumvielu, 10 g tauku.
14 mandeles:
4 g ogļhidrātu, 4 g olbaltumvielu, 8 g tauku.
21 pistācija:
5 g ogļhidrātu, 4 g olbaltumvielu, 8 g tauku.