• Cepts lasis ar arbūza salsu. Vienkārši, bet šiki!

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    26. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Perfekts veids, kā veselīgi un garšīgi pasniegt lasi vai foreli! Ieplāno jau tuvākajās brīvdienās, būs ātri, skaisti un garšīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē