• Cepts kamambērs ogu mērcē

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepts kamambērs ogu mērcē
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Cepts kamambērs ogu mērcē
    Elegants veids, kā izmantot pēdējos saldēto ogu krājumus! Ja tie jau tukši, šeit var izmantot arī svaigas ogas vai ievārījumu. Šādi cepts kamambērs būs vīna labākais draugs!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m

    Katliņā uzkarsē ēdamkaroti sviesta, ber iekšā saldētu ogu maisījumu pēc patikas, pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas, kanēļa standziņu, medu un citrona sulu, visu sajauc, lēni karsējot izkausē un uzkarsē. Pielej liķieri, brīdi vēl pakarsē un no uguns noņem.

    Pannā uzkarsē nedaudz sviesta vai eļļas, tajā apgrozot apcep šķēlēs sagrieztu kamambēru vai brī, liek pagatavotajā ogu mērcē, var izgreznot ar dažām piparmētru lapiņām un nekarsētām ogām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē