• Cepts kamambēra siers kārtainajā mīklā. Tikai 2 sastāvdaļas!

    Uzkodas un salāti
    Ilze Klapere
    24. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepts kamambērs
    Foto: Ieva Andersone
    Cepts kamambērs
    Ļoti vienkārša, garšīga recepte siera mīļotājiem, un tik piemērota svētku galdam – skaisti izskatās un visi var paņemt sev pa gabaliņam.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    Sieru iztin no papīra un pievērš uzmanību tam, kā papīrs bijis locīts apkārt sieram – tas būs jāņem par piemēru mīklas locīšanai.Kārtainās mīklas plāksnīti atlaidina un izrullē par kvadrātu, apmēram tikpat lielu kā siera iepakojuma papīrs.Tad uz mīklas kvadrāta liek siera rituli un mīklu aploka tam apkārt tieši tādā pašā vīzē, kā tas bija ietīts papīrā. Rūpīgi piespiež locījuma vietas un liek ietīto sieru (augšpēdus, lai locījuma vietas ir apakšā) lēzenā cepamformā.Cep 180–200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī, līdz mīkla zeltaini brūna.
    • Pasniedzot galdā, pārgriež mīklas augšpusi un dekorē ar dzīvīgiem mikrozaļumiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē