• Cepti vistas stilbiņi medus un lavandas glazūrā

    Vistas ēdieni
    19. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bagātini gaļas ēdienus ar lavandas ziediņiem, tie piešķir izteiksmīgu garšu un noformējumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    45m

    Vistu stilbiņus pārkaisa ar sāli un pipariem, liek cepamveidnē, klāt var pielikt kādu timiāna vai rozmarīna zariņu, pārslaka nedaudz eļļas, krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15 minūtes. Pa to laiku pagatavo glazūru. Katliņā liek medu un balzametiķi, pievieno lavandas ziedus un Vidusjūras garšaugu maisījumu, lēni karsē apmaisot, līdz viss ir sajaucies, uzvāra, dažas sekundes vāra un no uguns noņem.

    Pēc 15 minūšu cepšanās stilbiņus pārsmērē ar pagatavoto glazūru un cepšanu turpina vēl 20–25 minūtes, ik pēc 5 minūtēm stilbiņus pārsmērējot ar glazūru.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē