• Ceptas reņģes marinādē. Suitu kulinārā mantojuma turētājas Taigas Reķes recepte

    Latvijas virtuve
    Linda Mazure
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Taiga Reķe ir suitu godu saimniece un suitu kulinārā mantojuma glabātāja, kas saimnieko dzimtas mājās Jūrkalnē. Viņa ne tikai klāj galdus, bet arī cildina un nodod tālāk suitu tradicionālo ēdienu gatavošanas prasmes, rīkojot borkaņraušu, skābputras un citu suitisku riktu meistarklases. Un kā gan bez ceptām reņģītēm?
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    8st
    Kopējais laiks
    8st 30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Ieskaties arī te!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē