- Lielā pannā ar augstām malām uzkarsētā eļļā apmaisot lēni cep sakapātu timiānu.
- Liek klāt saberztus ķiplokus un makaronu ligzdiņas. Dažas minūtes cep, līdz ligzdiņas apakšā ir gaiši brūnas, tad uzmanīgi apgriež uz otru pusi.
- Liek klāt turku zirņus ar visu šķidrumu, pārlej buljonu un vīnu. Uzvāra, pārrīvē citrona miziņu, pielej krējumu.
- Uz 15–20 minūtēm pannu liek krāsnī, raugoties, lai ligzdiņas pārāk nesabrūnē.
- Pannu izņem no krāsns, karstajā šķidrumā iespiež kalē vai spinātu lapiņas, lai tās kļūst mīkstas.
- Ligzdiņām pārrīvē sieru, pārkaisa mikrosalātu zaļumus, pārlaista citrona sulu.