• Ceptas cūkas ribiņas vienkāršā, brīnumgardā glazūrā

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ceptas glazētas ribiņas.
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ceptas glazētas ribiņas.
    Mīkstās, sulīgās, saldeni skābās cūkas ribiņas – brīnišķīgs ēdiens brīvdienām! Sadalītas pa kauliņam, tās ērti pa vienai paņemt un gardu muti notiesāt.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Citas ribiņu receptes:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē