Mīlestība ir galvenā sastāvdaļa, kuru aktrise un režisore Rēzija Kalniņa pievieno visām receptēm – kilogramu, sauju, šķipsniņu vai naža galu – kā nu kuro reizi vajag, bet bez mīlestības ēdienu gatavot nedrīkst, viņa saka.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
15m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 olas
pāris šķēles lauku cauraudzīša
pāris šampinjonu vai izmērcētas kaltētas baravikas
sauja ķirštomātiņu
sāls un pipari pēc garšas
balzamiko-trifeļu mērcīte
svaigi kapāti zaļumi - pētersīļi, dilles, baziliks (kas labāk garšo)
Pēc japāņu tradīcijām ēdienā esot jābūt piecām krāsām, un Rēzijai ļoti patīk šāda krāsainības doma! Te redzama dzeltena un balta no olām, sarkana no tomātiņiem un dzērvenēm, zaļa no pētersīļiem, brūngani melna no mērcītes un zila no rudzupuķēm!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!