• Cepta līdaka ar spinātiem un burkāniem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    3. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Cepta līdaka ar spinātiem un burkāniem**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Cepta līdaka ar spinātiem un burkāniem**
    Aizbrauc šajās brīvdienās uz tirgu un nopērc līdaku! Vai vēl labāk – noķer to pats! Piedāvājam recepti sulīgiem un smaržīgiem līdaku gabaliņiem. Izdarot iegriezumus no ādas puses, asakas jutīsi mazāk.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    40m
    • Līdakai nokasa zvīņas, iztīra un gar vidus asaku nogriež fileju, pēc iespējas izlasa asakas un ādas pusē ik pa pāris centimetriem iegriež.
    • Katru fileju sadala 4 daļās, pārkaisa ar sāli un pipariem.
    • Lielā pannā uzkarsētā eļļā liek filejas gabalus ar ādu uz leju, apgrozot izcep un tad no pannas noņem.
    • Turpat pannā liek sviestu, tajā apmaisot apcep un sautē mīkstus sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus un rupjās skaidās sarīvētus burkānus.
    • Tad pa daļām liek klāt spinātu lapiņas, mīkstas un sašļukušas tās iemaisa sīpolos un burkānos, pēc garšas pievieno sāli un piparus, sadala 4 šķīvjos.
    • Virsū liek ceptu līdakas fileju, klāt pieliek ķirštomātiņu pusītes.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē