• Ceptā, aromātiskā ķirbja zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta ķirbja zupa
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Cepta ķirbja zupa
    Vēsā laikā silta zupa ir īstais ēdiens! Turklāt šādi vēl var lietderīgi un garšīgi izmantot kādu ķirbīti, kas saglabājies no pērnās ražas. Zupai iespējamas variācijas – var likt klāt vēl citus dārzeņus, var papildināt beigās ar saldo krējumu utt.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 10m

    Vēl idejas:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē