1.Sakarsē cepeškrāsni ar ventilatoru līdz 180 grādiem.
2.Ķirbim izgriež vāciņu – labāk platāku, lai vieglāk pildīt. Ar karoti izgrebj mīkstumu, tā kārtīgi, lai ir vieta pildījumam.
3.Ierīvē ķirbi ar garšvielām (bez sāls), ierīvē no iekšpuses un ārpuses ar eļļu. Ja pieejami, tad garšvielu zariņus (tādus kā timiāns, salvija, rozmarīns) apviļā eļļā un liek ķirbī.
4. Liek cepties cepeškrāsnī uz ar cepampapīru pārklātas pannas, vāciņš blakus, uz otrā nodalījuma no apakšas, apmēram 30 min.
5.Pa to laiku uz sakarsētas pannas eļļā apcep skaidiņās sagrieztu sīpolu un čili, apcep koriandru un saldo papriku, pievieno un apcep gaļu.
6.Pieber sāli un piparus, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un kabaci vai burkānus, apcep.
7.Ņem nost no liesmas un iemaisa kazas sieru, pagaršo.
8.Kuskusu ber mazā bļodiņā, pievieno tējk sviesta un aplej ar verdošu ūdeni tā, lai nosedz kuskusu, uzliek šķīviti un pagaida līdz tas uzbriest.
9.Kabaci izņem no cepeškrāsns, ar dakšu izņem garšaugu zariņus, apakšā pilda kuskusu, virsū pilda gaļas un siera masu, uzliek vāciņu un turpina cept vēl 20–25 min.
10.15 minūtes atstāj savilkties, griež lielās šķēlēs un pasniedz.