- Olas ar cukuru saputo gaišā, pufīgā, biezā masā, iemaisa vaniļu.
- Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kanēli, sāli, iemaisa putotajās olās.
- Beigās mīklai pievieno un lēni iemaisa sīkās skaidiņās rīvētus burkānus.
- Mīklu klāj lielajā cepeškrāsns pannā (apmēram 35 × 40 cm), kas izklāta ar cepampapīru, nolīdzina, 180 grādu temperatūrā cep 10–12 minūtes, gatavību pārbaudot ar irbulīti. Izceptu karstu izgāž uz izklāta dvieļa, kas pārkaisīts ar pūdercukuru.
- Uzmanīgi noņem cepampapīru, izcepto biskvītu vēl siltu ar dvieļa palīdzību satin vaļīgā ruletē un atdzesē.
- Tikmēr gatavo pildījumu. Krēmsieru ar sviestu, cukuru un vaniļu stingri saputo, uzmanīgi, lai neizšķīst, iemaisa brūklenes.
- Ja tomēr pildījums nav izdevies pietiekami biezs, tam var pievienot 1,5–2 tējkarotes uzbriedināta un karsējot izšķīdināta želatīna.
- Ar pildījumu pārklāj atritinātu ruleti, no jauna sarullē, liek ledusskapī sastingt.
- Pirms sagriešanas un pasniegšanas ruleti pārkaisa ar pūdercukuru.