- Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas. Atstāj ievilkties.
- Krāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Sagatavo ietaukotas krāsns restes un cepamplāti, ko novietot apakšā.
- Sagatavo spārniņus, locītavu vietās pārgriežot. Sīkos galiņus liek saldētavā, lai vēlāk izmantotu zupām, mērcēm vai buljoniem.
- Pārējās daļas liek lielā traukā un sajauc ar eļļu, ķiploku pulveri, sāli un pipariem. Kārto uz restēm un šauj krāsnī. Cep apmēram 50 minūtes, līdz spārniņi mīksti iekšpusē, bet kraukšķīgi no ārpuses.
- Kamēr spārniņi cepas, pagatavo glazūru. Katliņā uz lēnas liesmas sajauc tabasko, soju un medu. Maisot ļauj uzvārīties, pievieno sviestu, turpina maisīt, līdz sviests izkusis un mērce viegli sabiezējusi.
- Kad spārniņi gatavo, tos uzmanīgi liek lielā traukā, pārlej ar glazūru un sajauc. Krāsns temperatūru palielina līdz 220 grādiem. Spārniņus liek atpakaļ uz restēm, šauj krāsnī vēl uz 3–5 minūtēm.