Šis omulīgais deserts laikam komentārus neprasa – tas garšo tik daudziem latviešiem! Bet komplektā ar pašu dārzā izaudzēto ogu un augļu ķīseli… Goda vārds, no šīs garšu savienības apstājas laiks un nevar saprast, vai vēl ziema, vai jau vasara!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
1st
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Bubertam
2 olas
30 g cukura
300 ml trekna lauku piena
75 g mannas putraimu
mazliet vaniļas pastas (vai izkasītas sēkliņas no vaniļas pāksts)
Ķīselim (sanāk ap 2 litri)
200 ml pabiezas sulas, šoreiz mājas plūmju (var arī kādu citu)
pāris ēdamkarotes ievārījuma biezumam (šoreiz plūmju, bet var arī citu)
pa saujai saldētu ogu - upenes, dzērvenes, jāņogas, zemenes
1 ābols, sagriezts kubiņos
cukurs pēc garšas (atkarīgs no kopējā augļu un ogu skābuma)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!