Ar cepamo papīru izklāj 20 cm lielas kūku veidnes dibenu, malas izsmērē ar sviestu.
200 g miltu sajauc ar sodu, kanēli, un šķipsniņu sāls.
Lielā bļodā saputo mīkstu sviestu ar brūno cukuru un vaniļas cukuru, pieputo olu.
Iemaisa kefīru un miltu maisījumu, pēc patikas var iemaisīt arī 50–70 g sakapātas šokolādes.
Mīklu liek veidnē, nolīdzina. 170 grādu temperatūrā cep 40–45 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot kūkas vidū irbulīti. Kūka ir gatava, ja, ārā izvilkts, irbulītis ir tīrs. Atdzesētu horizontāli sagriež 3 daļās.
Katliņā sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, vaniļas cukuru, miltiem, pienu, iemaisa gabaliņos sagrieztu sviestu, maisot lēni karsē, līdz sabiezē, neuzvāra.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!