Jaunās gārsu lapiņas iederas dažādos zaļajos salātos. No veselības viedokļa gārsas ir labas locītavām – var savākt arī vairāk un sablendēt veselīgā kokteilī kopā ar spinātiem un paniņām. Vēlams ievākt pavisam jaunas un līdz galam neatvērušās lapiņas – tās ir vismaigākās un vismīkstākās.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 īsie vai 1 garais gurķis
sauja redīsu
sāls, pipari pēc garšas
krietna sauja jauno gārsas lapiņu
pāris vārītu paipalu vai vistu olas
Mērcītei:
šļuciņa olīveļļas
mazliet svaigi spiestas citrona sulas
sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
karotīte medus vai šķipsna cukura pēc ieskatiem un garšas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!