Aknas pašas par sevi ir diezgan sātīgs ēdiens, un kopā ar dārzeņiem salātos tas jau ir kā pamatēdiens. Brīnumgards vakariņu ēdiens, kam piestāv grauzdēta maizīte un glāze vīna.
Ārija Avota
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3-4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Akniņām
500-600 g svaigu cāļu aknu, kas attīrītas no cīpslām un sagrieztas 1,5 - 2 cm gabaliņos
1 vidējs sīpols, smalki sakapāts
4 ēdamkarotes olīveļļas
100-150 ml salda deserta sarkanvīna (kā Kagors, var arī portvīnu)
1/2 glāzes karsta ūdens
sāls, pipari
Salātiem
salātlapu maisījums (ledussalāts, romiešu salātlapas u.c. pēc patikas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!