• Brīnišķīga aukstā jogurta kūka itāļu semifreddo stilā

    Kūkas
    Daina Lapiņa
    29. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Semifreddo tulkojumā no itāļu valodas nozīmē pa pusei sasaldēts. Krēmīgas konsistences, daļēji sasaldēts deserts, kurš tiek pasniegts uz atkušanas robežas – taču tāds, ko iespējams vēl ar nazi sagriezt gabalos. Tā arī ir semifredo galvenā atšķirība no klasiska saldējuma.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    3st
    Kopējais laiks
    3st 10m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē