- Miltus bļodā sajauc ar cepamo pulveri, kakao un sāli.
- Traukā ielej pusi piena, liek uz uguns, ber klāt salauztu šokolādi, karsējot un maisot izkausē, samaisa viendabīgu, tad pievieno pārējo pienu, eļļu, vaniļas cukuru un olas dzeltenumu.
- Olas baltumu saputo, iemaisa cukuru.
- Miltu maisījumā lej šokolādes un piena maisījumu, samaisa viendabīgu, uzmanīgi iecilā saputoto baltumu.
- Pikās liek sakarsētā vafeļu pannā, izcep stingras vafeles. Tās savā starpā var savienot ar krēmsieru vai putukrējumu, var greznot ar svaigām vai saldētām ogām, augļiem.
***Pirms sagatavoto masu liek cepties vafeļu pannā, tā noteikti jāuzkarsē un jāietauko, lai ēdiens pie tās nepieliptu. Vafeļu pannas var atšķirties, un tāpēc katrai var būt savs gatavošanas laiks un atšķirīga temperatūra. Parasti vafeles tiek ceptas vidējā temperatūrā, visgaršīgākās tās ir tūlīt pēc cepšanas.