• Braunijs vafeļpannā

    Deserti
    Daina Lapiņa
    3. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Brauniji vafeļpannā
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Brauniji vafeļpannā
    Ģimenes brīvdienas prasa īpašas brokastis! Aši pagatavojams braunijs vafeļpannā – kas var būt garšīgāk?
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Miltus bļodā sajauc ar cepamo pulveri, kakao un sāli.
    • Traukā ielej pusi piena, liek uz uguns, ber klāt salauztu šokolādi, karsējot un maisot izkausē, samaisa viendabīgu, tad pievieno pārējo pienu, eļļu, vaniļas cukuru un olas dzeltenumu.
    • Olas baltumu saputo, iemaisa cukuru.
    • Miltu maisījumā lej šokolādes un piena maisījumu, samaisa viendabīgu, uzmanīgi iecilā saputoto baltumu.
    • Pikās liek sakarsētā vafeļu pannā, izcep stingras vafeles. Tās savā starpā var savienot ar krēmsieru vai putukrējumu, var greznot ar svaigām vai saldētām ogām, augļiem.

     

    ***Pirms sagatavoto masu liek cepties vafeļu pannā, tā noteikti jāuzkarsē un jāietauko, lai ēdiens pie tās nepieliptu. Vafeļu pannas var atšķirties, un tāpēc katrai var būt savs gatavošanas laiks un atšķirīga temperatūra. Parasti vafeles tiek ceptas vidējā temperatūrā, visgaršīgākās tās ir tūlīt pēc cepšanas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē