- Pagatavo krēmu. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, iemaisa miltus un lāsīti piena, lai var izmaisīt.
- Pārējo pienu uzkarsē līdz vārīšanai, neuzvāra, karstu iemaisa olu un miltu masā.
- Lej katliņā, maisot lēni karsē, līdz krēms sabiezē. Neuzvāra!
- Līdz istabas temperatūrai atdzesētā krēmā pa daļām iemaisa saputotu sviestu.
- Biskvītam olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus ar cukuru saputo, iemaisa miltus, labi sakuļ, lai nav kunkuļu.
- Saputo baltumus, 1/3 uzmanīgi iemaisa dzeltenumu un miltu masā, tad iecilā pārējo.
- Mīklu ieklāj apmēram 25 × 30 cm lielā ar cepampapīru izklātā cepampannā, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.
- Gatavību pārbauda, iedurot biskvītā koka irbulīti. Ja to ārā izvelk tīru, biskvīts ir gatavs.
- Nedaudz padzesētu biskvītu noņem no cepampapīra un pārsmērē ar ievārījumu.
- Atdzesētu pārklāj ar olu krēmu, ar cepampapīra palīdzību satin ruletē, ietin papīrā un noliek aukstumā savilkties un sastingt.