• Biezpiena ķiļķeni

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena ķiļķeni
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Biezpiena ķiļķeni
    Ēdiens, kas izmaksās centus, bet garšo kā miljons! Tradicionāla recepte, vienkāršas izejvielas. Pārlej un piesūcini ar sviestu, un baudi, pirkstiņus laizīdams!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Padomi

    • Rullējot desiņas, arī rokas iepūderē ar miltiem, lai biezpiena masa nelīp klāt.
    • Pirms katras desiņas griešanas nazi saslapini aukstā ūdenī.
    • Miltu un rullētā biezpiena pārpalikumus no galda visvieglāk notīrīt ar aukstā ūdenī samērcētu sūklīti.
    • Pievienojot vairāk parastā un vaniļas cukura, vari gatavot arī saldos ķiļķenus.
    • Ja vēlies īstus sāļos ķiļķenus, biezpiena masai pieliec tikai šķipsniņu cukura un pievieno ķimenes, bet gatavus pasniedz ar skābo krējumu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē