• Biezpiena deserts ar zemenēm, medu un baziliku

    Deserts
    17. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karalisks deserts tikai desmit minūtēs! Lielisks pagatavošanas veids, kā interesanti pasniegt medus kūku.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    5m
    Kopējais laiks
    10m

    Biezpienu ar jogurtu un medu sablendē viendabīgu un krēmīgu, iemaisa vaniļas ekstraktu (var aizstāt ar vaniļas cukuru) un šķipsniņu sāls. Medus kūku sagriež nelielos gabalos, sadala četrās platās glāzēs. Katrā glāzē virs medus kūkas liek pa šķēlēs sagrieztai zemenei, tās pārklāj ar biezpiena un jogurta masu. Virsū liek bazilika lapu pušķi, tā vidū – zemenes pusīti.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē