Tik vienkārši pagatavojams un garšīgs deserts: sulīgas rozīnes biezā ķīselī ar āboliem, aprikozēm, ingveru un smaržīgām garšvielām… Pasniedz atdzesētu ar svaigu pienu!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
40m
5 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1,2 l ūdens
2 lieli saldskābi āboli
2 nektarīni (vai persiki, var arī stingras plūmes)
pusglāze rozīņu
1/3 glāzes žāvētu aprikožu
cukurs un/vai ievārījums
pāris krustnagliņu
2 kanēļa standziņas
citrona miziņa
2-3 cm ingvera saknes
70 g kartupeļu cietes biezākam ķīselim, 50 g - šķidrākam
!! Ābolu mizas nevajag izmest, bet gan izkaltēt siltā vietā. Kaltētu ābola mizu tēja jauki smaržo un garšo – kopā ar svaigi sagrieztu ingvera gabaliņu tā būs labu labā pret saaukstēšanos!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!