• Biezais žāvētu augļu ķīselis ar āboliem! Omulīgā aktiera Gunāra Placēna recepte

    Ķīseļi
    Ilze Klapere
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezais žāvētu augļu ķīselis
    Foto: Jānis Kairis
    Biezais žāvētu augļu ķīselis
    Tik vienkārši pagatavojams un garšīgs deserts: sulīgas rozīnes biezā ķīselī ar āboliem, aprikozēm, ingveru un smaržīgām garšvielām… Pasniedz atdzesētu ar svaigu pienu!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    40m
    5 vērtējumi
    5/5

    !! Ābolu mizas nevajag izmest, bet gan izkaltēt siltā vietā. Kaltētu ābola mizu tēja jauki smaržo un garšo – kopā ar svaigi sagrieztu ingvera gabaliņu tā būs labu labā pret saaukstēšanos!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē