• Bietēs marinēti kāposti pēc gruzīnu metodes. Saglabājas vērtīgie vitamīni!

    Marinādes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    7. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības SIA Žurnāls Santa arhīva
    Ēdienu blogeres Lindas Tellgrenas pārbaudīta recepte! Viņa stāsta, ka šādas kāpostu marinēšanas saknes meklējamas Gruzijā. Kāposti būs gatavi ēšanai pēc marinādē pavadītām 12 stundām, turklāt būs saglabājušies vērtīgie vitamīni.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    6 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē