• Biešu un krēmsiera uzkoda ar siļķi

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    18. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Biešu un krēmsiera uzkoda** ar siļķi
    Foto: Ieva Andersone
    **Biešu un krēmsiera uzkoda** ar siļķi
    Aši pagatavojama, elementāra sarkanbaltsarkana uzkoda svētku galdam.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5

     

     

    • Mazas, novārītas sarkanās bietes glīti sagriež vienāda biezuma šķēlēs (lai būtu glītāk, to var izdarīt ar robaino siera nazi) un uz 6–8 stundām liek marinādē, ko pagatavo, aukstam novārītam ūdenim pēc garšas pielejot sarkanvīna etiķi, pieberot mazliet sāls un cukura.
    • Pirms uzkodas gatavošanas bietes nosusina papīra dvielī un kārto uz šķīvja.
    • Ar konditorejas maisiņu uzspiež krēmsieru, kam var pievienot arī smalki sasmalcinātus lociņus un citronpiparus.
    • Liek nākamo bietes šķēlīti, pa virsu uzspiež mazliet krēmsiera un pārliek mazsālītas siļķes gabaliņu.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē