- Kuskusu pārlej ar 1 ēdamkaroti olīveļļas un pusglāzi verdoša ūdens, traukam uzliek vāku un uz 5 minūtēm atstāj uzbriest. Tad ar dakšiņu uzirdina.
- Pagatavo mērci, balzametiķi sajaucot ar saberztām ķiploka daiviņām, sāli, pipariem un olīveļļu, labi sakuļ.
- Vārītās bietītes nomizo, sagriež daiviņās vai šķēlēs, pārlaista nedaudz mērces un, kamēr sagatavo pārējo, atstāj iemarinēties.
- Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež šķēlēs. Valriekstus sausā pannā apmaisot apgrauzdē.
- Sīpolu sasmalcina, arī lielākās piparmētras lapas sasmalcina, rukolas lapiņām norauj kātus, visu iemaisa uzirdinātajā kuskusā, pievieno arī nedaudz sāls un liek salātu traukā. Virsū liek biešu un avokado šķēles.
- Pārdrupina kazas sieru, pārber sadrupinātus valriekstus, pārkaisa saulespuķu sēkliņas un mazas piparmētras lapiņas, pārlaista mērci.