• Bezē rulete ar maskarpones krēmu un sezonas ogām

    Deserti
    Ārija Avota
    13. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Tik gaisīga, saldskābi maiga un viegli kraukšķīga! Parasti šī rulete tiek apēsta ar lielu mīlestību un līdz pēdējai drupačiņai. Noteikti izmēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    55m
    4 vērtējumi
    5/5

    Padomi:

    • Olu baltumus vislabāk putot ar vidēji lielu ātrumu, lai putošanas laikā cukurs paspēj izkust.
    • Nesezonā ļoti labi der arī saldētas ogas, tās jāliek ruletē sasalušas, neatkausētas.
    • Cukuru daudzumu var palielināt līdz 300 g, tad rulete būs vēl pufīgāka un apjomīgāka.
    • Svarīgi, lai cukurs ir labi izkusis, tomēr reizēm ir tā, ka bezē jau ir stingrs un labi saputojies, bet cukura graudiņi masā vēl redzami. Tad atstāj bezē masu vēl kādas 5 minūtes, lai pastāv bļodā un lai cukurs pakūst, jo bezē var arī pārkult. 
    •  Ir vērts ruleti izcept pāris reizes pēc kārtas, lai nostiprinās iemaņas un turpmāk viss izdodas raiti.

    Vēl idejas desertiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē