* Ja bezē pirksi gatavu, gatavošanu sāc ar 6 punktu!
1. Uz cepampapīra uzvelk 7 riņķus, citu par citu lielāku – no 7–8 cm līdz 17–18 cm diametrā.
2. Olu baltumus saputo, turpinot putošanu, pa daļām ber klāt cukuru un puto, līdz masa ir bieza, stingra un nedaudz spīdīga.
3. Masu sadala visos riņķos un vienmērīgi ieklāj, ņemot vērā to, ka masa cepoties nedaudz papletīsies.
4. Cep 110 grādu temperatūrā 1 stundu vai nedaudz ilgāk.
5. Tad krāsni izslēdz un plāksnēm ļauj krāsnī atdzist.
* Tā kā plāksnes jācep 2 pannās (vienā neietilpst), tad cepot pannas jāmaina vai arī masa jāputo un plāksnes jācep 2 piegājienos. Tās var cept jau vairākas dienas iepriekš.
6. Atsevišķi saputo krēmsieru ar pūdercukuru un saldo krējumu, tad abus sajauc kopā.
7. Liekot lielāko izcepto plāksni apakšā un turpinot pēc lieluma virsū likt līdz vismazākajai, veido bezē egli.
8. Starp plāksnēm plānā kārtā ziež ievārījumu, to pārklāj ar saputoto masu.
9. Egli grezno ar ogām un rozmarīna zariņu pušķīšiem, tai galā uzsprauž piparkūku zvaigzni.
10 Pārkaisa pūdercukuru kā sniedziņu.
* Bezē egli nevar ilgi uzglabāt, tā jāgatavo neilgi pirms pasniegšanas.