Šādi deserti ir gan latviešiem, gan citām tautām, bet, kad izdzirdam «bavāriešu krēms», tam pilnīgi noteikti jābūt kam labam, jo šajā Vācijas reģionā ir patiešām garšīgas receptes.
Agate Vanuška
Sarežģītība
Zema
Personas
4-6
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
5st
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 tējkarotes želatīna
40 g ūdens
400 g saldētu vai svaigu ogu maisījuma
100 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas
rīvēta miziņa no 1 apelsīna
1 ēdamkarote medus
270 ml piena (3,5% tauku)
60 g cukura
šķipsna sāls
1 tējkarote vaniļas pastas vai pāris pilienu vaniļas ekstrakta
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!