• Batāte ar pildījumu

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    2. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Batāte ar pildījumu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Batāte ar pildījumu
    Ar sulīgu vistas gaļu un sieru pildīta batāte – neparasts, sātīgs un ļoti gards ēdiens, ko var pasniegt arī svētku galdā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    30m
    • Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. 
    • Batātes ar dakšiņu sadursta, liek pannā uz ieklāta cepampapīra un apgrozot cep mīkstas – apmēram 50–60 minūtes. 
    • Brokoli blanšē sālsūdenī, nokāš un sadala ziedkopās, vistu šķiņķīšus sagriež gabaliņos, ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm, pētersīļus sasmalcina, visu sajauc, pievieno arī pusi rīvētā siera, iemaisa eļļu, laima sulu, sāli un piparus. 
    • Ceptās batātes dziļi visā garumā iešķeļ, piepilda ar sagatavoto maisījumu, pārber atlikušo sieru.
    • Liek krāsnī (atkal 200 grādu temperatūrā) un cep aptuveni 15 minūtes, līdz siers ir pakusis un pildījums izkarsis.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē