- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
- Olām atdala baltumus, dzeltenumus saputo ar cukuru un 1 ēdamkaroti ūdens, baltumus atsevišķi saputo ar šķipsniņu sāls.
- Saputotajiem olu dzeltenumiem piesijā miltus, kakao un maltas mandeles, pievieno arī trešdaļu saputoto baltumu un masu samaisa viendabīgu.
- Liek klāt pārējo baltumu masu un uzmanīgi iecilā.
- Mīklu klāj 22 × 32 cm lielā, ar cepampapīru izklātā cepampannā, nolīdzina, liek krāsnī un cep gatavu, aptuveni 10 minūtes.
- Vēl siltu plānā kārtā pārklāj ar ievārījumu un no plāksnes abiem galiem satin ciešās ruletēs, vienlaikus noņemot cepampapīru. Vidū, kur abas ruletes satiekas, plāksni pārgriež. Ruletes noliek aukstumā sastingt.
- Atdzesētās ruletes sagriež 1 cm biezās ripās. Tās cieši gar malu klāj 22–23 cm lielā kūkas veidnē ar noņemamu malu, arī veidnes dibenu izklāj ar tām.
- Pagatavo baltās šokolādes pildījumu. Šokolādi sadrupina, kopā ar saldo krējumu liek traukā virs karsta ūdens, apmaisot izkausē un sajauc viendabīgu.
- Iemaisa liķieri un uzbriedinātu želatīnu, maisot siltajā šokolādē izšķīdina. Iemaisa viegli sakultus olu dzeltenumus.
- Kad masa ir atdzisusi, bet vēl nav sākusi sastingt, iemaisa ar šķipsniņu sāls un 1 ēdamkaroti cukura saputotus olu baltumus.
- Masu lej kūkas formā ar izklātajām ruletītēm, ledusskapī vismaz 3 stundas vai visu nakti sastindzina.
- Greznošanai rozes ziedlapiņas apmērcē viegli sakultā olas baltumā, pārkaisa ar cukuru un apžāvē, liek uz kūkas, pabārsta kaltētās ziedlapiņas.