1. 20 cm diametra kūkas veidnes pamatnē iespiež cepampapīru, malas nogriež un veidni ieeļļo, arī malas.
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem parastajā režīmā.
3. Lielā bļodā iesit olas, pievieno sāli, cukuru un puto apmēram vienu minūti.
4. Mazākā bļodā iesver mandeļu miltus, ierīvē tajos un iemaisa citrusaugļu miziņas.
6. Miltu maisījumu ber olu maisījumā un samaisa, vairs nekuļ.
7. Iemaisa 2 ēdamkarotes citrusaugļu sulas.
8. Lej mīklu kūkas veidnē un liek cepties sakarsētajā cepeškrāsnī vienu iedaļu zem vidējās, apmēram 45 minūtes. Gatavību pārbauda, vidū iedurot kociņu. Ja iznāk ārā sauss, kūka gatava. Kūkai vidū jābūt sulīgai.
9. Atdzesē un pārkaisa pūdercukuru.
10. Pasniegt var ar putukrējumu vai bumbiņu vaniļas saldējuma.
Padomi:
– Svarīgi noķert īsto cepšanas laiku – ja pārceps, kūka iznāks sausāka.
– Arī nākamajā dienā kūka būs pietiekami mitra. Var izcept iepriekšējā dienā, atdzesētu ietīt folijā un nolikt vēsumā. Pirms pasniegšanas pārkaisīt ar pūdercukuru.
– Putojot saldo krējumu, cukuru var nepievienot, bet garšu papildināt ar vaniļu, citrusaugļu miziņu vai beigās pēc garšas iemaisīt apelsīnu liķieri.