• Bagātīgā baraviku zupa. Abgunstes muižas saimnieka Jāņa Avotnieka vecāsmammas recepte!

    Sēņu ēdieni
    Ilze Klapere
    3. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Jānis stāsta, ka viņa vecāmamma šādu zupu vārīja veselu dienu, tā lēnām un pamatīgi, lai garšas savelkas, un uz gatavības pusi katlā vēl ieslidināja krietnu gabalu sviesta, kas zupai izveidoja zeltainu virskārtu un piešķīra īpaši labu garšu. Garšvielas nevajagot likt, izņemot sāli un melnos piparus – lai dominē baravikas, speķītis un sviests.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    45m
    7 vērtējumi
    5/5

    Vēl sēņu ēdieni:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē