Ātri un viegli pagatavojams brokastu sacepums reizēm, kad no rīta jāpabaro lielāks ēdāju skaits. Princips elementārs: Ber cepamtraukā auzas, pievieno garšvielas un piedevas, pārlej (ar pienu, olām vai tml.), šauj krāsnī, un gatavs! Nekādas maisīšanas vai vaktēšanas! Vēl viena forša lieta – saceptas, auzas nezaudē formu un nekļūst tumīgas vai glumas, tāpēc tās vērts piedāvāt auzu skeptiķiem, kurus nesajūsmina vārītu auzu pārslu konsistence.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!