Turku zirņu humoss ir garšīgs un daudzās ģimenēs iecienīta tradīcija ir eksperimentēt ar dažādām piedevām – pievienot kaltētus tomātus, zaļumus, ķiploku utt. Te būs brīnišķīga pavasara versija – humoss ar liepu un bērzu pumpuriem! Liepas pumpuriem piemīt salda garša un raksturīgais glumums, bērza pumpuriņi savukārt ir vieni no vērtīgākajiem veselības nolūkos – labi kauliem un locītavām, piemīt arī urīndzenošas īpašības.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 mazā kārba konservētu vai vārītu turku zirņu (240 g)
sauja sezama sēklu
laba olīveļļa
sāls, pipari pēc garšas
svaigi spiesta citrona sula pēc garšas
saujiņa liepu un bērzu pumpuru (var arī upeņu, vilkābeļu u.c.)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!