• Ātrā vistas fileja ar kabačiem un papriku lauku stilā

    Vistas gaļas ēdieni
    Ilze Klapere
    6. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Kāpēc lauku stilā? Jo ļoti vienkārši pagatavojams ašais sautējums aizņemtiem ļaudīm, turklāt to var pasniegt gan kā siltu pamatēdienu, gan launagā vai vakariņās kā auksto uzkodu ar svaigiem lapu salātiem vai pildītu pitas maizītēs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    35m
    10 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē